Dansk Regneark Forum
  Hjælp Hjælp  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind


Makro vil ikke køre

 Besvar Besvar
Forfatter
Bøffe Se dropdown
Forum Begynder
Forum Begynder
Avatar

Medlem: 13-10-2017
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 16
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bøffe Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Makro vil ikke køre
    Sendt: 31-08-2019 kl. 17:24
Hej så er den gal igen

Jeg vil gane have, to makro til at køre i samme ark, men der kommer hele tiden fejl på dem.

Og jeg kan ikke finde ud af hvad er galt.

håber der er en hjælpe lig sjæl som kan hjælpe mig. 

jeg vedhæfter dem i et word  Doc da jeg ikke kan få lov til at gem det i Excel.


mvh 
Steen
Til top



Til top
Mads32 Se dropdown
Guld bruger
Guld bruger
Avatar

Medlem: 26-02-2016
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 657
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Mads32 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 31-08-2019 kl. 21:25
hej

husker du at gemme som fil med aktive makroer. For at hjælpe tror jeg at du skal uploade exel-filen med makroer.

Prøv eventuel at gemme med et andet navn.
Til top
Bøffe Se dropdown
Forum Begynder
Forum Begynder
Avatar

Medlem: 13-10-2017
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 16
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bøffe Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 31-08-2019 kl. 22:50
Ja den er gem som makro

der er her

Til top
Mads32 Se dropdown
Guld bruger
Guld bruger
Avatar

Medlem: 26-02-2016
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 657
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Mads32 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-09-2019 kl. 10:09
Hej

du har placeret "End Sub" forkert i den 1 makro.

End Sub skal stå sidst
Til top
Bøffe Se dropdown
Forum Begynder
Forum Begynder
Avatar

Medlem: 13-10-2017
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 16
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bøffe Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-09-2019 kl. 13:57
Det løse ikke problemet her ved mig.
Til top
Mads32 Se dropdown
Guld bruger
Guld bruger
Avatar

Medlem: 26-02-2016
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 657
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Mads32 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-09-2019 kl. 14:14
Hej

Jeg kan ikke få øje på problemet, såder kommer ikke flere indlæg fra mig
Til top
Bjarnehansen Se dropdown
Platin bruger
Platin bruger
Avatar

Medlem: 20-11-2011
Land: DK
Status: Offline
Point: 4035
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Bjarnehansen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-09-2019 kl. 21:53
viser den ikke hvor
fejlen når den kommer med fejlmeldingen
Husk, at trykke på [Tak], hvis du kan lide et indlæg.
Husk, at trykke på [Accepteret Svar], hvis du kan bruge et løsningsforslag.
Med venlig hilsen - Bjarne Hansen - Excel 2010 DK
Til top
Bøffe Se dropdown
Forum Begynder
Forum Begynder
Avatar

Medlem: 13-10-2017
Land: Danmark
Status: Offline
Point: 16
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bøffe Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 01-09-2019 kl. 23:38
Jo dette
som jeg ikke forstår noget af.
Til top
EXCELGAARD Se dropdown
Platin bruger
Platin bruger


Medlem: 27-12-2012
Land: Denmark
Status: Offline
Point: 5280
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér EXCELGAARD Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 02-09-2019 kl. 21:39
Den fejl, som du viser i dit skærmbillede, betyder, at du har mere end en makro, der hedder 'Workbook_BeforeSave' i samme regnearksfil.
Husk, at trykke på [Tak], hvis du kan lide et indlæg.
Husk, at trykke på [Accepteret Svar], hvis du kan bruge et løsningsforslag.
Til top
EXCELGAARD Se dropdown
Platin bruger
Platin bruger


Medlem: 27-12-2012
Land: Denmark
Status: Offline
Point: 5280
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér EXCELGAARD Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 02-09-2019 kl. 21:46
Så lige, at man kunne downloade dit regneark.

Du har en 'Private Sub Workbook_BeforeSave' som den første linje i dit declarationsområde !!!!!
(Bemærk - FEM udråbstegn - den har jeg sgutte set før)

Det er et BIG NO-NO !!!!!
(Der var de frem udråbstegn igen)

Declarationsområdet er er... ja... declarationer.

Men, kigger du efter i din kode, så vil du også se, at jeg havde ret i mit foregående svar: Der er TO 'Workbook_BeforeSave' makroer.

Men, ellers tror jeg, at det er Allan, du skal have fat i, da jeg kan se, at det er en af Allans koder, du ligger og roder rundt i.
Husk, at trykke på [Tak], hvis du kan lide et indlæg.
Husk, at trykke på [Accepteret Svar], hvis du kan bruge et løsningsforslag.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se dropdown

© 2010 - 2019 Dansk Regneark Forum - en del af Excel-regneark.dk